KK sökes

Sökes: Konstnärlig kompis, någon att hitta på roliga projekt med, någon att utveckla den kreativa ådran tillsammans med. Ett scenario skulle kunna vara att vi jobbar från ett gemensamt tema. Säg att vi ger varandra något i stil med: Motorsport, tvekamp, gröt, religion, moln, eller vad som helst egentligen, så gör vi någonting, vad som faller en in utifrån det temat. Eller ännu mer uppstyrt, typ ”en katt i ett badkar fyllt med morotskaka”.

Du behöver inte vara lika produktiv som jag. Ett plus är om du har tillgång till en scanner så vi kan dela det hela digitalt med varandra och om så önskas även med andra. Men det räcker väl egentligen med en vanlig telefon i dessa dagar.

Du ska vara snygg, fantastisk, och gilla långa skogspromenader. Vi behöver inte träffas så personlig hygien spelar ingen roll. Kanske kan man till och med starta ett sällskap bestående av flera personer. Där vi sköter kontakten via mail eller helst genom en facebookgrupp. Där vi enkelt kan dela våra skapelser, tankar och idéer.

Vad jag sysslar med kan man om man inte vet kolla in här: www.hertigjohan.wordpress.com det du gör behöver inte vara liknande, men det kan ju bli lite trögt om det du gör årslånga projekt.

Hör av er på facebook eller på kattloda at hotmail.com

Mvh/ Hertig Johan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s